Wie is Nicky

Nicky de Jong is geboren op 26 november 1993 in het pittoreske dorpje De Rijp. Vanaf jonge leeftijd altijd al anders geweest dan andere. Zo speelde zij al op haar vierde toneel en is nu werkzaam op het gebied van theater. Daarnaast was zij werkzaam in de zorg.

Nicky zat een flinke tijd in een dip, waar zij maar niet uitkwam. Er was ook geen aanleiding om in deze dip te zitten. Toen Nicky in 2014 in contact kwam met zijn Reiki Master en Coach. Leerde zij zich zelf beter kennen en werd haar lichaam en geest weer in balans gezet. Zo nuchter als zij in contact kwam met het gevoel “eerst zien, dan geloven”, zo fijn, ontspannen gevoel ging zij de deur van de praktijk uit. Na een aantal behandelingen werd Nicky er bewust van gemaakt om zelf aan de slag te gaan met Reiki. Zo is Nicky, naast haar werk op het theater gebied, ook aan de het werk gegaan als Energetisch Therapeut. Dit alles doet zij vanuit haar Hart en Ziel.

Interesse in een behandeling of wil je meer weten over Reiki en Kristaltherapie kijk dan even rond op deze website.

“De Reiki methode is niet alleen voor het genezen van ziekten. Het ware doel is de hart-geest te corrigeren; het lichaam fit te houden en een gelukkig leven te leiden met gebruikmaking van de spirituele vermogens waarmee menselijke wezens sinds hun geboorte zijn toegerust!”

Van de gedenksteen van Mikao Usui